Results 1 to 2 of 2

Thread: Polaris Problem

  1. #1
    Less than 10 posts so far! USER IS NOT AVAILABLE
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    0

    Default Polaris Problem

    I am having trouble with my 800 Polaris triple. I cannot get the engine to run properly. Every time I put the chokes in the carbs the thing simply will not pick up. It back fires and virtually stalls. When I take the chokes out completely the engine run superbly. Obviously I cannot run without the chokes in and I am very aware that it may run lean without them. I have tried every setting known to man on the carbs but still no joy. Any suggestions ???????



    Thanks



    Baz

  2. #2
    Less than 10 posts so far! USER IS NOT AVAILABLE
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    0

    Default Re: Polaris Problem

    give me a call and i'll try to help



    simon (07973 321401)

Similar Threads

  1. Polaris XC500SP for sale
    By kevinf - n/a in forum Hovercraft stuff for sale!
    Replies: 0
    Last Post: 19-Jan-08, 10:54 AM
  2. Polaris 800 triple.
    By M Neale - n/a in forum Hovercraft stuff for sale!
    Replies: 0
    Last Post: 3-Jan-07, 05:39 PM
  3. Kohler Problem
    By Keith Lovell - n/a in forum General Forum
    Replies: 10
    Last Post: 24-Jun-06, 05:11 PM
  4. Fan Blade Problem
    By Sean Atterbury - n/a in forum General Forum
    Replies: 13
    Last Post: 30-Jan-06, 04:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •